Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk

De Veiling

De reeds gerenoveerde zaal ‘De Veiling’ in Poeldijk is, mede dankzij haar goede bereikbaarheid en ligging op de rand van Den Haag, de plek bij uitstek voor een zakelijke of particulier evenement. Denk hierbij aan personeelsfeesten, bedrijfsjubilea, bruiloften, congressen, gala’s, recepties, presentaties en nog veel meer. De bewust ontworpen multifunctionele zaal biedt daarnaast meerdere sferen aan.

Zo is het mogelijk om de ruimte met behulp van de aanwezige dubbele gordijnwand bijvoorbeeld stoer, robuust en industrieel te maken, maar ook stijlvol en chique of juist warm en intiem.

De Veiling beschikt over zowel zwart wandgordijn als witte voiles. Elk evenement wordt geheel vormgegeven in de gewenste stijl van de klant, dankzij de vele verschillende functies en mogelijkheden van de zaal.

Afhankelijk van het aantal gasten verkleinen we de ruimte d.m.v. gordijnen op statief.
De lobby beschikt over industrieel interieur en dient tevens als ontvangstruimte voor de gasten. Ook is er een ruime garderobe aanwezig.

Een unieke combinatie van authenticiteit en moderne inrichting, dat is het fundament van deze toplocatie.

Wij staan voor u klaar om er samen met u een onvergetelijk evenement van te maken. Ook kunt u bij ons terecht voor catering en denken wij graag mee over de techniek en het entertainment. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken!

Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen.

Akoestiek

Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk wordt regelmatig geroemd door de goede akoestiek. Tijdens het openingsconcert, met o.a. een omvangrijk orkest, vergeleek de dienstdoende dirigent de akoestiek met die van een concertzaal!